Home » Cursus fotografie voor kinderen » Informatie fotocursus kinderen

Vindt je kind het leuk om een cursus fotografie te volgen en is hij of zij 8 jaar en niet ouder dan 12 jaar?  Dan zien we haar of hem graag in onze professionele fotostudio!! 

De les wordt gegeven door een ervaren pedagoog en een gediplomeerd fotograaf die beiden ervaring hebben in het lesgeven. Tijdens de leuke lessen die afgestemd zijn op de leeftijd van het kind gaan we o.a naar buiten. Dus makkelijke warme kleding en laarzen aan. Het is natuurlijk leuk als je thuis ook gaat oefenen en lekker buiten bezig bent met de fotocamera. 

Als u uw kind komt brengen is het, zeker tijdens de eerste les fijn even kennis te maken en te zien wie we zijn en wat we gaan doen.  Uiteraard bent u van harte welkom  om even binnen een kijkje te nemen tot de les begint.  Kom op tijd, we willen de tijd graag benutten en zeker als je ouders even een praatje willen maken of je misschien zelf even iets wilt vertellen. 15 minuten voor aanvang van de les is de studio open. 

Tijdens de les is er een korte pauze waarin we even limonade drinken met iets lekkers. Heeft uw kind een allergie dan is dat voor ons belangrijk om te weten. Zijn er verder nog zaken die belangrijk zijn dan horen we dat natuurlijk ook graag.

Na het invullen en verzenden van het aanmeldformulier ontvangt u een mailtje waarin staat waar uw zoon of dochter verwacht wordt, de route en de betaling van het cursusgeld.

Onze studio is rolstoelvriendelijk. Ook kinderen die niet of minder makkelijk kunnen lopen kunnen dus aan deze cursus deelnemen. 

Aanmelden kan met onderstaand formulier. 

 


Aanmelden kan per mail op info@cpfotografie.nl, telefonisch op 06 - 52 50 52 14 of door het invullen van onderstaand formulier.