AFFINITY PHOTO

€ 189,00

AFFINITY PHOTO

€ 189,00

Beeldbewerking in 5 lessen leer je met deze leuke maar wel intensieve trainings de kneepjes van het nabewerken. . Doordat we werken in kleine groepen van max. 4 deelnemers maak je jezelf de software snel eigen. 

Wil je meer uit je foto halen en je beelden nabewerken? Dan is Affinity PHOTO daarvoor  prachtige software.

In deze cursus nabewerking leer je in  5 lessen de kneepjes van het nabewerken van je foto's. 

 

Let wel: het programma moet op je laptop zijn geïnstalleerd en deze laptop gaat mee naar de cursus. 

 

Wat kan ik na de cursus?
Tijdens deze cursus leer je te werken met de software. Je gaat beelden aanpassen waar nodig in de belichting, de kleurtemperatuur, scherpte, uitsnijden, rechtzetten en alles wat je aan een beeld wilt veranderen. Ook kun je batch bewerkingen maken en werken met lagen en selecties. Kortom je leert de foto volledig te kunnen bewerken. 

Affinity is een software waarmee je de volledige beeldbewerking kunt doen. Dit programma komt van serif.com in de UK. Daar is het programma te bestellen. Ook zijn er regelmatig mooie aanbiedingen.

 

Wanneer je op cursus komt neem je een eigen laptop mee waarop het programma al is geïnstalleerd. Er is plaats voor 4 cursisten die ieder aan een eigen tafel zitten met een eigen stroomvoorziening. 

 

TIjdens de workshop laat ik alle voobeelden zien in een Powerpoint presentatie. Na uitleg ga je het gelijk in praktijk brengen. Daarvoor ontvang je van mij foto's waarmee we in beginsel gaan werken. Ik vraag je deze toegestuurde foto's op een makkelijk vindbare plaats op je laptop te zetten zodat je niet hoeft te zoeken. Wanneer we hebben geoefend mag je ook eigen foto's openen en bewerken tijdens de les. 

 

Na afloop ontvang je de powerpoint van die les in je mail.