Home » Over mij

Even voorstellen aan de docent

 

Fotografie is mijn passie, daarnaast ben ik een dieren en mens-en-mens. Dat vertaal ik in de fotografie. 

 

In 2005 haalde ik mijn vakdiploma fotografie aan de Fotovakschool in Apeldoorn met als specialisatie ( bedrijfs) reportage -  en documentairefotografie. Inmiddels heb ik aan huis  mijn eigen fotostudio. Na de opleiding aan de fotovakschool heb ik vooral heel veel bruidsreportages mogen maken. Omdat een bruidspaar zo tevreden was werd ik jaren later benaderd voor het maken van een uitvaartreportage van de vader van de bruid.  Iets heel anders maar wat mij erg goed past. 

 

Na 30 jaar, naast de fotografie als hondeninstructeur en gedragstherapeut voor mens als klinisch psycholoog, en dier als hondeninstructeur en gedragstherapeut, kom ik toch terug op de fotografie. Dat is waar passie en liefde voor mij bij elkaar komen. Zo voel ik me goed bij de dienstbaarheid als uitvaartfotograaf, het stukje dat je nabestaanden kunt geven.  Daarnaast fotografeer ik samen met een fijne collega en ervaren fotograaf bruiloften, maak bedrijfsreportages en geef in mijn fotostudio  aan huis in Rolde deze fotografiecursussen.

 

Mijn bedrijfssite is www.cpfotografie.nl. Wilt u ook kennis maken op mijn site van het vrije werk of de uitvaartfotografie dan kunt u op de tekstlink drukken om daar te komen. 

 

Wat mij betreft graag tot ziens,

 

Connie Poelma