KLEINE GROEPEN VAN MAX. 6 CURSISTEN


Corneli (1966) is professioneel fotograaf.  In 2005 behaalde zij haar diploma met als specialisatie reportage- en documentairefotografie. Na deze opleiding heeft ze vele bruids- en bedrijfsreportages verzorgd, werkt voor diverse bekende bedrijven en heeft voor diverse bladen een reportage in beeld mogen vastleggen. 

Ook nu, jaren later, loopt ze nog over de bouw in de voorgeschreven veiligheidskleding, fotografeert ze debatten maar ook zeer regelmatig uitvaarten. Dat laatste is een verlengstuk van haar empathie voor de dienstverlening en om iets bij te mogen dragen aan een periode waarin dit zo waardevol is.

In haar vrije tijd gaat ze graag met de camera de natuur in.

In deze studio is tevens een lesruimte waar dagelijks fotografielessen worden gegeven voor de beginnende en de gevorderde fotograaf. Daarnaast worden regelmatig workshops en fotoreizen naar een van de wadden-eilanden georganiseerd. Naast het delen van kennis en het leuke contact met mensen die haar passie omarmen, laat ze ook graag kennis maken met het gereedschap om landschappen te laten leven in het beeld. 

Mac Coinnich

Ettenlaan 2

9451 KP  Rolde

06 52 50 52 14

 

info@cpfotografie.nl

www.cpfotografie.nl

 

KVK: 57749655

Copyright  © Corneli Mac Coinnichl

 

Niets van deze site mag op welke vorm dan ook worden overgenomen zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van CP+ fotografie

Lees  hier de algemene voorwaarden