Home » Cursusaanbod

Fotocursus basis

 

Deze Fotocursus Basis  is voor de beginnende fotograaf die meer wil leren over de basistechnieken van de fotografie en de instellingen van de camera.

Er is geen voorkennis nodig om deze fotocursus te volgen.

 

Na het volgen van deze cursus werk je nooit meer op de automatische stand, maak je meer gevarieerdere foto’s en is het maken van foto’s zoveel leuker.

Fotocursus gevorderd

 

Deze Fotocursus is voor hen die al bekend zijn met de instellingen van de camera maar echt een stapje verder willen met de fotografie.

 

Een stapje verder met de techniek, compositie en meer uitdagingen aangaan met licht, donker en spelen met compositie. De camera is al een aardig verlengstuk van je arm.


Beeldbewerking in photoshop

 

We geven nu ook cursussen beeldbewerking in Photoshop. Veel mensen willen hun RAW of JPG beelden professioneel bewerken maar als je begint met dit veelzijdige programma is het fijn om even goed op weg geholpen te worden. Deze cursus is op de donderdagavond en wekelijks

Ook als privéles mogelijk

Workshop fotografie

 

Een dag fotograferen samen met je vriendinnen, vrienden of collega's. Ook dat kan. Hiervoor organiseer ik in overleg met jullie een eendaagse workshop fotografie. 

Fotografie cadeaubon

 

Niet zelf houden?  Het is ook mogelijk een gepersonaliseerde cadeaubon te bestellen voor een workshop, de fotografiecursussen of de cursus beeldbewerking.