GEVORDERDEN CURSUS

€ 189,00

GEVORDERDEN CURSUS

€ 189,00

Is de techniek al bekend en ben je toe aan een leuke uitdaging waarin je vooral je eigen style leert ontwikkelen. Dan is deze leuke leerzame cursus voor de gevorderde fotograaf misschien leuk.

 

Lees voor aanmelding de algemene voorwaarden

Om deel te nemen aan de gevorderden cursus zijn diafragma, sluitertijd, ISO en de basistechnieken van de fotografie  je al aardig bekend. We gaan in deze cursus vooral veel doen in verschillende disciplines binnen de fotografie.  Het is dan ook belangrijk dat je altijd je camera meeneemt naar de les. Denk ook aan een volle accu en genoeg geheugencapaciteit. Heb je een losse flitser dan deze ook graag meenemen.

Les 1: we maken kennis met elkaar, wat wil je leren?  We gaan het hebben over compositie. Kennis maken met reportagefotografie en zwart/wit fotografie.


Les 2: licht meten met een losse lichtmeter, het histogram, straatfotografie, werken met een grijskaart. HDR fotografie, portretfotografie met natuurlijk licht. 


Les 3:  LOW key en HIGH key, portretfotografie in de studio. Na een korte uitleg over flitsen gaan we in groepen van 2 elkaar portretteren met continu licht en studiolicht. 


Les 4: Dit is een volledige praktijkles op locatie.


Les 5: waarin we aandacht besteden aan diverse vormen van fotografie.
Hoe fotografeer je bijvoorbeeld voedsel. 
(Onderwerpen zijn  afgestemd op de specialisatie die jullie willen gaan fotograferen).