Fotografie is mijn passie en die deel ik graag. Ik ben vooral gespecialiseerd in straatfotografie. Dat is waar ik graag te vinden ben en me als een vis in het water voel.  Als fotograaf en docent fotografie vind ik het leuk de passie te delen in een lezing of presentatie. 

 

We noemen het lezing of presentatie, zelf noem ik het liever workshop,  want ik kan uren vertellen over mijn ervaring maar hoe saai wordt dat? Ik vind het veel leuker interactie  te hebben met mijn publiek en met behulp van een uitgebreide presentatie te vertellen hoe je te werk kunt gaan met deze prachtige vorm van fotografie . Een soort fotografie die ook veel mensen erg spannend vinden. Dat komt omdat er mensen deel nemen aan het decor die men niet kent. 

 

Mijn lezingen zijn interactief en hebben een avondvullend programma van ongeveer 2 uur.  Aan de hand van een power point presentatie vertel ik,  vraag ik en laat ik vooral ook veel zien. 

De lezingen zijn geschikt voor groepen die geinteresseerd zijn in fotografie Zo kom ik bij verschillende  fotoclubs maar ook bij (dorps) verenigingen of familieuitjes geef ik regelmatig een lezing. 

 

Wat mag wel? en wat mag niet? Want, mag je overal en alles zomaal fotograferen? En hoe zit het met publicatie van beeld? Wat moet ik er eigenlijk opzetten en wat is het goede apparatuur daarvoor? Hoe maak je een beeld eigenlijk spannend? Hoe gedraag je je als straatfotograaf? 

 

Allemaal vragen die aan bod komen tijdens deze leuke bijeenkomst.

Mocht je het leuk vinden een actieve workshop te volgen met een kleine groep dan kun je ook deelnemen aan een workshop straatfotografie https://www.fotocursus-in-drenthe.nl/cursussen-1/straatfotografie

 

 

De kosten voor een lezing op locatie  bedragen € 195,- 

Dit is inclusief btw, exclusief reiskosten.